Zakelijk drukwerk

Of u nu een startende ondernemer of multinational bent, we hebben allemaal drukwerk nodig. Bij bedrijven kan een eerste indruk bij uw toekomstige klant bepalend zijn voor het wel of niet krijgen van een order. Goed drukwerk met een representatieve uitstraling kan een toegevoegde waarde voor uw bedrijf zijn. Ook op de werkvloer blijft drukwerk onoverkomelijk (interne memo’s, werkblokken, rapporten, doordrukbonnen, etc.) maar hier wilt u het liefst op de kosten besparen.

Voorbereiding / Ontwerpfase

Wij kunnen u assisteren bij:

  • het ontwerpen van uw eigen logo
  • het aanpassen van uw logo / drukwerk
  • digitaliseren van uw ontwerpen
  • ontwerpen van uw reclame & signing uitingen
  • ontwerpen van uw eigen huisstijl
  • ontwerpen van uw eigen folders / documentatie materiaal / presentatie mappen en al uw overige drukwerk.

Advies / Ondersteuning

Wij kunnen u advies geven bij keuzes als te gebruiken materiaal en afwerking. Keuzes in deze kunnen of een betere uitstraling of juist kostenbesparing betekenen. Wij geven u diverse mogelijkheden zodat u de beste keus voor uw bedrijf kunt maken.

Offset drukken

Werken met goed materieel is voor vakmensen een voorwaarde. Onze computergestuurde drukpersen beschikken dan ook over de modernste technieken. De basis van ons bestaan wordt nog steeds gevormd door offset.
Van één, twee of drie kleuren tot fullcolour, van klein tot groot formaat: voor het meest optimale resultaat stellen we onze persen in op maatwerk. Uw drukwerk is ons visitekaartje.

Digitaal drukken

Deze drukvorm is sterk in opkomst omdat het uitermate geschikt is voor kleinere oplagen, kleurproeven, deelleveringen en het personaliseren van mailings. Een goedkoper alternatief voor het maken van enkele tot een paar honderd exemplaren. Dat bovendien snel kan en nagenoeg niet van offsetdrukwerk te onderscheiden is! Daarmee is digitaal drukken dè oplossing voor wie altijd over actueel en representatief materiaal wil beschikken.

Afwerking

Wij kunnen uw drukwerk onder andere met de volgende mogelijkheden afwerken;
vergaren, vouwen, brocheren, lamineren, perforeren, stansen, nummeren, lijmen, rillen en/of nieten.

Aflevering

Drukkerij de Globe heeft een eigen bezorgdienst door heel Nederland. Ook die zorg kunnen wij u daarom uit handen nemen. Na het drukproces leveren wij de materialen en producten op het afgesproken tijdstip bij u af. Ook verzorgen wij desgewenst de verdere verspreiding van uw drukwerk via TNT, huis-aan-huis of andere gerenommeerde verspreiders. Drukkerij de Globe staat u van begin tot aan de laatste fase met raad en daad bij.

Familiedrukwerk

Geboorte, huwelijk, jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis: een mooie persoonlijke kaart maakt het speciaal, met aandacht voor u en uw wensen. U kunt op uw gemak bladeren in onze boeken, met een uitgebreide collectie kaarten. Wilt u alles liever thuis bekijken, dan kunt u deze gewoon meenemen. Heeft u zelf ideeën voor een eigen ontwerp, dan werken we dit graag samen met u uit. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u veel goede adviezen geven voor een prachtig resultaat.

4-kleurenpers